Want your
own Fotopage?








 
Fidd's FotoPage

By: Fidda San

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 7-Sep-2006 14:11 Email | Share | Bookmark
Batu permata dari pokok serai

 
 
 



batu serai warna hijau ni bentuk dia unik skit..bentuk mata air... memang first time jumpa dan tak jumpa lagi bentuk batu serai mcm ni....so saya gi tempah buat loket... lawa tak? hmm... loket ni bukan utk dijual ye... hehe





just nak kongsi dengan korang semua pasal batu ni... kepada sesiapa yg pernah tengok misteri nusantara mesti tahu pasal batu permata ni... batu ni saya dapat daripada pokok serai yg berbunga... bukan semua pokok serai dapat keluarkan batu ni.. ada cara utk keluar kan batu ni...bukan main korek je dari pokok serai.. cara utk dapatkan batu ni biarlah menjadi rahsia sebab kalau cerita panjang nanti ada orang akan cakap benda ni karut pulak.. yg pasti saya tengok dengan mata sendiri dan ambil batu ni dengan tangan sendiri dari pokok serai ......hanya Allah je yg berkuasa...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net